Cumhurbaşkanlığına ait "DAP" uçağı deprem bölgesinden 6 yaralıyı Ankara’ya nakletti

Cumhurbaşkanlığına ait özel uçak "DAP" ile Kahramanmaraş Havalimanı'ndan alınan 6 yaralı, Ankara'ya getirilerek tedavi altına alındı.

Cumhurbaşkanlığına ait özel uçak "DAP" ile Kahramanmaraş Havalimanı'ndan alınan 6 yaralı, Ankara'ya getirilerek tedavi altına alındı.

Cumhurbaşkanlığına ait özel uçak "DAP", Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden yaralıların nakline yönelik uçuşlara devam ediyor. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan olan 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla depremle ilgili faaliyetlerde kullanılmak üzere tahsis edilen "DAP" isimli Cumhurbaşkanlığı uçağı ile arama kurtarma çalışmalarından kurtarılan 6 yaralı depremzede Kahramanmaraş'tan Ankara'ya sevk edildi.

Yaralı depremzedeler ambulanslarla Etlik ve Bilkent Şehir Hastanelerine tedavileri yapılmak üzere nakledildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia