Cumhurbaşkanı'nın rektör atamaları

DEÜ Rektörlüğüne atanan Nükhet Hotar:- "Mezun olduğum, uzun süre görev yaptığım kendi üniversitemde rektör olarak görev yapacak olmaktan büyük onur duydum"

İZMİR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörlüğüne atadığı Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Mezun olduğum, uzun süre görev yaptığım kendi üniversitemde rektör olarak görev yapacak olmaktan büyük gurur duydum." dedi.

Hotar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar üniversiteye emek veren, DEÜ'yü bu noktaya getiren herkese teşekkür etti.

Kendisini bu göreve layık gören Başkan Erdoğan'a teşekkürlerini, şükranlarını dile getiren Hotar, şunları söyledi:

"Mezun olduğum, uzun süre görev yaptığım kendi üniversitemde rektör olarak görev yapacak olmaktan büyük onur duydum. Üniversitemizi ulusal ve uluslararası düzeyde çok daha iyi boyutlara ulaştırmak için hep birlikte elimizden geleni yapacağız. Öğrencilerinden öğretim elemanlarına, öğretim üyelerine ve idari tüm personeliyle birlikte üniversitemizi daha da gurur duyacağımız bir noktaya hep birlikte taşıyacağız."


AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı