Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Kahramanmaraş'ta

Fuat Oktay, merkez Dulkadiroğlu ilçesinde AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu ilçesinde AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı.

Oktay, açılışta yaptığı konuşmada, seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyerek, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde vatandaşların tercihini yaparken dikkatli olmasını istedi.

Seçmenlerin bugüne kadar Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da AK Parti'nin hayata geçirdiği çalışmaları gözden geçirmesi gerektiğini vurgulayan Fuat Oktay, seçim sonuçlarının tüm ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyerek, partililerden seçime kadar çalmadık kapı bırakmadan, ülke menfaati için çalışmalarını istedi.

Gündem Haberleri

Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler