Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Hatay’dan Hakkari’ye kadar güney sınırlarımızın tamamında terörün, teröristin ’t’sini bırakmayacağız. Santim santim temizlemeye kararlıyız. Bundan da asla taviz vermeyeceğiz."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Hatay'dan Hakkari'ye kadar güney sınırlarımızın tamamında terörün, teröristin "t'sini bırakmayacağız.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Hatay'dan Hakkari'ye kadar güney sınırlarımızın tamamında terörün, teröristin "t'sini bırakmayacağız. Santim santim temizlemeye kararlıyız. Bundan da asla taviz vermeyeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Soma’daki göçük faciasından yürek burkan hikaye
Bolvadin Devlet Hastanesi’nde Servis Şoku!
KONYASPOR MAÇI DETAYI
72 kolonlu otomobil, fuarın ilgi odağı oldu
Gönülden CİMER’e Bülteni Yayınlandı