Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağış desteği

AK Parti Mersin İl Başkanlığı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağışta bulundu

MERSİN (AA) - Mersin’de AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak amacıyla bağış yaptı.

AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve beraberindeki çok sayıda partili, Ziraat Bankası Yenişehir Şubesi önünde bir araya geldi. Kampanyaya destek olmak isteyen partililer şube önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Partililer daha sonra sırayla banka şubesine geçerek bağışlarını yaptı.

Ercik, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki teşkilat üyeleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekte bulunduklarını aktardı.

Herkesin bütçesi doğrultusunda katkı verdiğini belirten Ercik, "Azıyla, fazlasıyla Cumhurbaşkanımız için elimizden geleni yaptık. Burada önemli olan miktar değil, gönül birlikteliğiydi. Sadece merkezde değil diğer ilçelerimizde de bağış desteğinde bulunduk. 24 Haziran'da hep birlikte zafere ulaşmak istiyoruz. 25 Haziran sabahında ise bu coşkuyu tüm Türkiye'de ve Mersin'de yaşamak istiyoruz." ifadesini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

Asperger sendromlu biyomedikal mühendisinden ilham veren başarı
110 MİLYON YOLCU
HSK’dan Yargıtay’a 8 yeni üye ataması Resmi Gazete’de
İlber Ortaylı'nın kızı: Dolu dolu bir hayat yaşadı
SON DAKİKA... İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti! Ünlü Tarihçiden Acı Haber Geldi