Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duygusal paylaşımı binlerce beğeni aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 yıl önce kaybettiği annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafını paylaştı. Duygu yüklü bu paylaşım saatler içerisinde binlerce beğeni aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 yıl önce bugün kaybettiği annesi Tenzile Erdoğan ile beraber çekildikleri bir fotoğrafını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Ekim 2011 tarihinde kaybettiği annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafını paylaştı. Duygu yüklü bu paylaşım saatler içerisinde binlerce beğeni aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Mahallenin Muhtarları'nın Yıldızına Büyük Acı: Babası da Hayatını Kaybetti
Kadir İnanır'dan Sağlık Durumuna İlişkin Müjdeli Haber
Ömerli Barajı’nda doluluk oranı yüzde 96’ya ulaştı
3 TÜRK DEVLETİ GÖREN AĞAÇ
Yaylanın Minik Küçükleri Geleneksel Lezzete Omuz Veriyor