Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duygusal paylaşımı binlerce beğeni aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 yıl önce kaybettiği annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafını paylaştı. Duygu yüklü bu paylaşım saatler içerisinde binlerce beğeni aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 yıl önce bugün kaybettiği annesi Tenzile Erdoğan ile beraber çekildikleri bir fotoğrafını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Ekim 2011 tarihinde kaybettiği annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafını paylaştı. Duygu yüklü bu paylaşım saatler içerisinde binlerce beğeni aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Turşuluk salatalık hasadı sürüyor
Optimus Prime’ın Efsanevi Sesi Sustu: Peter Cullen Hayatını Kaybetti
İzmir'in çöp derdine bir de moloz eklendi
153 Yıllık Tren Hattında Leylekler İçin Özel Önlem: Yeni Aparatlar Devrede
Elektrik akımına kapılan eşinin başından 5 gün ayrılmadı