Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiası

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki kişi, sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri ve terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 kişi, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında terör örgütü propagandası yaptıkları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesinde M.A. ve M.Ç. hakkında sosyal medya paylaşımlarında terör örgütü propagandası yaptıkları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle, inceleme başlatıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan zanlılar, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından, mahkemeye sevk edildi.

Zanlılar, "Terör örgütünün propagandasını yapmak" ve "Devlet büyüklerine hakaret" suçu işledikleri gerekçesiyle tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü