Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatikan'da

Erdoğan, Aziz Petrus Bazilikası'nı gezdi

VATİKAN (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aziz Petrus Bazilikası'nı gezdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vatikan'daki görüşmeleri sonrasında Apostol Sarayı'nda bulunan ve Roma'daki en büyük dört bazilikadan ikincisi olan "Aziz Petrus Bazilikası" ya da "San Pietro Bazilikası" olarak bilinen yere geçti.

Burayı gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da eşlik etti.

Hristiyanlığın en büyük kilisesi olarak kabul edilen "Aziz Petrus Bazilikası", kubbesi ile Roma'nın siluetindeki en önemli parçalardan birisi olarak biliniyor.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu