Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara dondurma ısmarladı

Beylerbeyi'nde bir dondurmacıya uğrayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla sohbet edip onlara dondurma ısmarladı

Vahdettin Köşkü'ndeki mesaisinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutuna geçerken Üsküdar Beylerbeyi'nde bir dondurmacıya uğradı, vatandaşlarla sohbet edip onlara da dondurma ısmarladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada dondurma yedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla da sohbet edip onlara da dondurma ısmarladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Kısıklı'da bulunan konutuna geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR
Yazın kurumak üzereydi, Uludağ’ın karlarıyla yeniden coştu