Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanaat önderlerini ağırlayacak

Erdoğan'ın, bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşayan kanaat önderlerini ağırlayacağı iftara, bazı STK temsilcileri ve akademisyenler de davet edildi

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek iftarda kanaat önderleriyle bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşayan kanaat önderlerinin ağırlanacağı iftara, ayrıca söz konusu bölgelerdeki bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve akademisyenler davet edildi.

Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Yıldırım Tuğrul Türkeş, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in yanı sıra eski bakanlardan Zeki Ergezen ve Salih Yıldırım ile eski AK Parti Diyarbakır Milletvekili M. İhsan Arslan da iftarda yer alacak.

İftarın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki meseleleri, oralarda yaşayan kanaat önderlerinden bizzat dinleme açısından önemli bir fırsat olacağı kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti