Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da

Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret etti.

Kısa'nın ailesinin Esenler'deki evine giden Erdoğan, burada yaklaşık 30 dakika kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret esnasında şehidin 2 yaşındaki kızı Nisa'yla yakından ilgilendi. Daha sonra buradan ayrılmak üzere makam aracına yürüyen Erdoğan'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Evli ve 1 çocuk babası olan Hüseyin Kısa, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gecede, Esenler'de bir tankın ezmesi sonucu ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü.

AA

Gündem Haberleri

'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı
3. Dünya Kültürleri Festivali ve Uluslararası İnşaat Fuarı için geri sayım
KONYA'DAN İLHAMLA