Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da

Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'nin oğlunun nikahında şahitlik yaptı

BURSA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin oğlu Ömer Altepe ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın kızı Merve Burkay'ın nikahında şahitlik yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Erdoğan, Ömer Altepe ve Merve Burkay'ın Merinos Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'nin kıydığı nikahta çiftin şahitliğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı.

AA

Gündem Haberleri

Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI