Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bolton’un muhatabı İbrahim Kalın’dır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bolton'un muhatabı İbrahim Kalın'dır. Biz eğer gerekli görürsek böyle bir talebe evet diyebilirdik" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bolton'un muhatabı İbrahim Kalın'dır. Biz eğer gerekli görürsek böyle bir talebe evet diyebilirdik" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ile bir görüşme olmamasına ilişkin sorulan bir soruya Erdoğan, "Bolton'un muhatabı İbrahim Kalın'dır. Biz eğer gerekli görürsek böyle bir talebe evet diyebilirdik. İbrahim Kalın ve daha sonra Genelkurmay Başkanımız görüşmeleri yaptı. Bizim de yoğun mesaimiz var. Böyle bir şeye şu anda gerek yok" diye konuştu.

Fırat'ın doğusundaki teröristlere yönelik düzenlenecek operasyona ilişkin de Erdoğan, "Bizim bir zamanlar Ayşe tatile çıkmıştı. Biz de bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile her an bir telefon görüşmesinin olabileceğini de dile getirdi.

Politika Haberleri

AK PARTİ'DEN ÇOK SERT 12 EYLÜL AÇIKLAMASI
CHP'DEN İMAMOĞLU'NA TEK ŞART
BAHÇELİ EVİ REDDETMİŞ
Seçim Öncesi Eyüpsultan'da Gizemli Arayış
CHP SEÇİME GİDİYOR