Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Erdoğan, açılışını yaptığı Türk Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu, ABD'deki Müslüman toplumu temsilcilerini kabul etti

WASHINGTON (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Türk Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu, ABD'deki Müslüman toplumu temsilcilerini kabul etti.

Erdoğan, açılışını gerçekleştirdiği Türk Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Camide kıldığı namazın ardından kültür merkezinde çocukların bulunduğu alanı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, onlarla sohbet etti. Bir çocuğun okuduğu Sezai Karakoç'un "Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine" şiiri, Erdoğan'ı duygulandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de eşlik etti.

Erdoğan daha sonra ABD'deki Müslüman toplumu temsilcileriyle basına kapalı bir araya geldi.


AA

Gündem Haberleri

KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi