Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki Yahudi kuruluş temsilcileri ile New York civarında yaşayan Musevi vatandaşları kabul etti

NEW YORK (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki Yahudi kuruluş temsilcileri ile New York civarında yaşayan Musevi vatandaşları kabul etti.

Birleşmiş Milletler 74'üncü Genel Kurul görüşmeleri için ABD'nin New York kentinde bulunan Erdoğan'ın konakladığı Peninsula Otel'deki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

Kabulde, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da hazır bulundu.

Politika Haberleri

VEKİLİN MİLYONLARINI ELİNDEN ALMIŞLAR
İzmir Siyasetinde Deprem: Cemil Tugay'ın Ardından Kurmayları da İstifa Etti
ÖZGÜR ÖZEL'İN DOKUNULMAZLIĞI GÜNDEMDE
İbadethanelere Saldırıya Ortak Kınama: İsrail'e Hesap Sorun Çağrısı
AP'nin Türkiye Raporuna Ankara'dan Sert Tepki: "Yok Hükmündedir"