Çukurca'da festival heyecanı sürüyor

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali" çeşitli etkinliklerle devam ediyor

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali", çeşitli etkinliklerle sürüyor.

İçişleri Bakanlığı himayesinde, Hakkari Valiliği, Kaymakamlık, Belediye ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) desteğiyle düzenlenen festivalde renkli görüntüler oluşuyor.

2 Mayıs'ta başlayan festival kapsamında ilçenin farklı noktalarında yamaç paraşütü, kaya tırmanışı, rafting, paintball, off-road ve bisiklet etkinlikleri düzenlendi.

İl ve ilçelerden gelen davetliler ve Çukurcalılar, bir yandan gökyüzünde yükselen paraşütçüleri, bir yandan da zorlu off-road gösterileni izlemenin keyfini yaşadı.

Festival için ilçeye gelen 320 fotoğraf tutkununu da bölgenin doğal güzellikleri ile etkinlikleri fotoğraflamak için yoğun çaba sarf etti.

Festivalin ilçenin tanıtımına katkı sağlaması hedefleniyor.

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI