Çubuk’ta hayvan hırsızlığı

Çubuk’ta 30 bin lira değerindeki güvercinlerle, kangal köpeklerini çaldılar

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde bir evin bahçesindeki güvercinlerle, 2 adet kangal köpeği çalındı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk’a bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi İzzetbegoviç Caddesi üzerindeki Okan Ekşi’ye ait bahçeye giren hırsızlar 15 bin lira değerindeki 27 cins güvercini ile 2 adet Sivas kangalı cinsi çoban köpeğini çalıp kayıplara karıştı.

Sabah uyandığında güvercinleri yemlemek için giden Ekşi, kümeslerin demir kapılarındaki kilitlerin kırıldığını ve içerisinde bulunan güvercinlerin çalındığını fark etti.

Olayın şaşkınlığını yaşayan Ekşi, Sivas’tan 15 bin liraya aldığı 2 adet köpeğinin de zincirleri kırılıp kulübelerinden çalındıklarını fark etti.

Ekşi'nin durumu polise bildirmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri etrafta inceleme yaptıktan sonra hırsızları aramaya başladı.


AA

Gündem Haberleri

Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi
'Azerbaycan’da Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığı' iddialarına yalanlama
Bakan Yardımcılığına Kutluhan Taşkın atandı
DOST VE KARDEŞ AZERBAYCAN HALKINA İNCE MESAJ
Bakan Çiftçi: Zeynep bebeğimiz pışpışlanarak kurtarıldı