Cübbeli Ahmet Hoca 'silahlanma iddiaları' üzerine ifadeye çağrıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hocanın bir televizyon programında 'Türkiye'de 2 bin civarı selefi yanlısı derneğin silahlandığı' şeklindeki iddiası üzerine soruşturma başlattı. Ünlü'nün ifadeye çağrıldığı öğrenildi

Bir televizyon programında selefi derneklerinin silahlanması konusunda dikkat çeken iddialarda bulunan kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün ifadeye çağrıldığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bir televizyon programında "Türkiye'de 2 bin civarı selefi yanlısı derneğin silahlandığı" şeklindeki iddiası üzerine soruşturma başlattı. Savcılığın, Ahmet Mahmut Ünlü'yü bilgisine başvurmak üzere ifadeye çağırdığı öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Şakalaşma Kavgaya Döndü: Genç Adam Hayatını Kaybetti
BELEDİYEYE OPERASYON
Sedat Peker: Mehmet Kaplankıran (Kürt Mehmet) öldü
Dijital Zehir Ağı Çökertildi! 11 İlde 480 Gözaltı
SAĞLIK EKİPLERİNDEN ATEŞ İSTEDİ