CSO konser sezonunu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açacak

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası 2018-2019 konser sezonu açılışı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde 10 Ekim'de düzenlenecek renkli bir programla yapılacak

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası 2018-2019 konser sezonu açılışı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 10 Ekim'de düzenlenecek renkli bir programla gerçekleştirilecek.

CSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, CSO bu yılki konser sezonunun açılışını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde Türk ve yabancı eserlerin yer alacağı program ile yapacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2018 yılının "Troya Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla 4-5 Ekim'de ise dünyada ilk kez seslendirilecek Hasan Uçarsu'nun "Troya'dan Çanakkale'ye" eseri, "Troya Yılı Özel Konseri" olarak CSO Konser Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak.

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor