‘Çözüm’den Görkemli Merhaba

Özel Konya Çözüm Temel Lisesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılına gerçekleştirdiği programla merhaba dedi

Özel Konya Çözüm Temel Lisesi, düzenlenen programla yeni eğitim öğretim yılına görkemli şekilde başlangıç yaptı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programda konuşan, Kurucu Temsilcisi Gürkan Gülcemal, Gelişen teknolojiye ayak uydurmanın önemine değinerek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yarınlara daha donanımlı hale getirerek onları geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz. Alt yapımızı öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirerek onlara en iyi şartlarda eğitim imkânı sunuyoruz. Temel Lisemizde dönüşüm kapsamında çalışmalarımızı tamamlayarak bahçe şartını yerine getirdik. Öğrencilerimizin sosyal ve sportif faaliyetlerini rahatlıkla yürütebileceği bir bahçe hazırladık. Bu eğitim öğretim döneminde öğrencilerimizi ve velilerimizi bahçemizde karşılamış olduk. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için başarı dolu bir yıl olmasını temenni ederim” dedi.

KALİTEYİ ARTIRMAK HEDEFLER ARASINDA

Özel Konya Çözüm Temel Lisesi Müdürü İbrahim Kalaycı ise, 2017 - 2018 eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerine okul hakkında bilgiler verdi. Kalaycı, Amaçlarının milletimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren, insan haklarına saygılı, hak ve adaletin gerektirdiği davranışları ilke edinmiş insan yetiştirmek olduğunu söyledi. Kalaycı, Bu eğitim-öğretim yılında öğretimin kalitesini arttırmayı ana hedefleri arasında olduğunu belirtti. Kalaycı, 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının tüm toplumumuz için hayırlı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum ifadelerini kullandı. Haber Merkezi 

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu