Çorum’daki bronz fabrikasındaki patlama

Çorum'da bir bronz fabrikasında meydana gelen patlamada 2'si ağır 6 işçi yaralandı.

Çorum'da bir bronz fabrikasında meydana gelen patlamada 2'si ağır 6 işçi yaralandı. Patlamada yaralanan işçilerin kimlikleri belli oldu.

Edinilen bilgilere göre, Çorum-Ankara karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir bronz fabrikasının eritilmiş bronzun bulunduğu kazanda bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından fabrikada çalışan Metin Temür, İsmail Yıldız, Remzi Çalman, Abdullah Doğan, Abdullah Cins ve kimliği henüz belirlenemeyen bir işçi yaralandı. Olayın duyulması üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı işçiler, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralı işçilerden 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Patlamanın ardından fabrikada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay Yeri inceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin fabrikadaki incelemeleri sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

’Yılanı öldürdüm’ diyerek çektirdiği video pahalıya mal oldu
Babasına yastık götürürken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı