Çorum'da iş yeri ve araç kurşunlama olaylarına 11 tutuklama

Kentte son bir ay içerisinde meydana gelen 22 kurşunlama olayıyla ilgili gözaltına alınan 19 kişiden 11'i tutuklandı

ÇORUM (AA) - Çorum'da son bir ay içerisinde yaşanan 22 kurşunlama olayıyla ilgili gözaltına alınan 19 kişiden 11'inin tutuklandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kent merkezinde son bir ay içerisinde meydana gelen ve kentte huzursuzluk yaratan 18 iş yeri ve 4 aracın kurşunlanmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince geniş çaplı çalışma yürütüldü.

Husumet, alacak ve ticari meselelerden dolayı gerçekleştirildiği belirlenen ve herhangi bir can kaybı ile yaralanmaya neden olmayan kurşunlamaları gerçekleştiren şüphelilerle, bu kişilere yardım ettikleri öne sürülen kişileri tek tek belirleyen ekipler, 19 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin adresleri ile araçlarında yapılan aramalarda 13 adet pompalı tüfek, 8 adet tabanca ile bunlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Çeşitli tarihlerde adli makamlara sevk edilen zanlılardan 11'inin tutuklandığı, 8'inin de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi