Çorum'da dolandırıcılık operasyonu

Kendilerini vali ve valinin özel kalem müdürü olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı

ÇORUM (AA) - Çorum'da, dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bazı şüphelilerin kendilerini "vali" ve "valinin özel kalem müdürü" olarak tanıtarak çeşitli kişilerden bağış adı altında para aldıklarını belirledi.

Polis ekiplerince eş zamanlı düzenlenen operasyonda dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla H.K, O.K, M.Ş, M.D, E.A, S.G, M.Y. ve M.O. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.K, O.K, M.Ş. ve M.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü