Çopuroğlu’ndan "sahte hesap" uyarısı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, adına açılan sahte sosyal medya sayfalarının olduğunu ve itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Çopuroğlu’ndan "sahte hesap" uyarısı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, adına açılan sahte sosyal medya sayfalarının olduğunu ve itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Çopuroğlu yaptığı açıklamada, "Hemşerilerimizin dikkatine. Çeşitli sosyal mecralarda adımıza açılan "sahte hesaplara" asla itibar etmeyiniz. Adımız kullanılarak yapılan sahte işlemler bize ait değildir. Bu hesaplar için gerekli adli işlemleri başlatmış bulunmaktayız. Sizlere ulaşıp herhangi bir talepte bulunan bu ve benzeri hesapları şikayet etmenizi önemle rica ediyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Komodo Ejderi Saldırısında Kolunu Kaybeden Çocuğa Türk Belgesel Ekibinden Yardım Eli
Çiftliğin “babası” kurbanlık oldu: 420 bin liraya alıcısını bekliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile, Toplumun Çimentosudur
Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Olmayacak: Kamu Çalışanları 10 Haziran’da İşbaşı Yapacak
Sağlık-Sen sahaya iniyor: 81 ilde talep toplanacak