Çöp atmaya çıktı, maganda yakaladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sokakta sohbet eden kızların yanından geçerken motosiklet üzerinde tabancayla ateş eden maganda, çöp atmak için evinden sokağa çıkan jandarma tarafından yakalandı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi 1. Kaya Sokak'ta meydana geldi. 3 genç kız sokakta sohbet ettikleri sırada sokaktan motosikletle geçmekte olan 2 kişiden biri, elindeki tabancayla defalarca ateş etti. Hızla kaçmaya çalışan motosikletli kişiler, evinden sokağa çöp atmak için çıkan jandarma uzman çavuş tarafından yakalandı.

Jandarma 2 kişiyi yakalayıp, şüphelinin elindeki tabancaya el koyduktan sonra polis ekiplerine haber verdi. Motosiklet sürücüsü E.A.'ya (15) ehliyetsiz araç kullanmaktan 18 bin 706 TL cezai işlem uygulanırken, kurusıkı tabancayla ateş eden A.T. (15) ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Şüphelilerin kızların yanından geçerken ateş ettiği ve hemen ardından jandarmanın şahısları yakaladığı anlar bir sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ecel eski damadından geldi
Önce Konya plakalı tır çarptı, sonra otomobil ezdi
MSB'den Acı Haber: Piyade Astsubay Kenan Şahin Şehit Oldu
Sokak köpekleri başka bir köpeği telef etti
İbrahim Öktem Bulvarı’nda Kaza: Bisikletli Çocuk Hastanelik Oldu