Çocuklarına işkence yapan anneden pes dedirten savunma

Bursa'da 4 çocuğunun ağzını bantladıktan sonra, çakmakla vücutlarını yakarak işkence yapan anne ve babanın o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bursa'da 4 çocuğunun ağzını bantladıktan sonra, çakmakla vücutlarını yakarak işkence yapan anne ve babanın o anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan kadının emniyetteki ifadesinde, "Kocam istediği için çocuklarımızı dövdüm" dediği öğrenilirken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan çift cezaevine gönderildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Doğan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rayyan El İsa (37) ile eşi Hanan Ramadan'ın (32) yaşadığı evden gelen çocuk ağlamalarını duyan komşuları ile ailenin yakınları, durumdan şüphelendi. Aileyi takip eden komşuları ve yakınları, anne Hanan Ramadan'ın 4 çocuğuna şiddet uyguladığını gördü.

Çocuklarının önce ağzını bantladı sonra çakmakla vücutlarını yaktı

İsmi öğrenilemeyen aile yakını, annenin çocuklarının ağzını koli bandıyla kapattıktan sonra çakmakla vücutlarının çeşitli yerlerini yaktığı anları cep telefonu ile görüntüledi. Aile yakını, ardından görüntüleri paylaşarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, cumhuriyet savcılığından izin alarak aileyi takibe aldı. Yapılan araştırma neticesinde Hanan Ramadan ve Rayyan El İsa'nın çocukları R.İ. (10), A.İ. (6), A.İ. (5) ve R.İ.'ye (2) şiddet uyguladığı tespit edildi.

Anne ve baba tutuklanarak cezaevine gönderildi

Hanan Ramadan ve eşi Rayyan El İsa gözaltına alındı. Ramadan'ın emniyetteki ifadesinde, "Kocam istediği için çocuklarımızı dövdüm" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan anne ile baba, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuk ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

5 aydır maaş alamayan maden işçilerinin açlık grevi devam ediyor
Milyonluk Kaçakçılık Sevkiyatı Alanya Yolunda Kaldı
MANEVRA YAPARKEN KIZINI EZDİ
Belediyede İhale Çarkı İfşa Oldu: Gizli Takım XYZ Ne Anlattı?
Bir kadın eski eşini sokak ortasında darp etti