Çocukların yaktığı ateşin büyümeden söndürüldü

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde çocukların yaktığı ateşin ağaçlara sıçramasıyla çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde çocukların yaktığı ateşin ağaçlara sıçramasıyla çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Dereköy Mahallesi Hamza Yerlikaya Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre mahalle arasında bir evin önüne atılan yatağı yakan çocuklar, alevlerin büyüdüğünü fark edince olay yerinde kaçtı. Bir anda ağaçlara sıçrayan alevleri gören vatandaşlar, panikle durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile alevler kısa süre sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ankara’da Şoke Eden Hırsızlık: 150 Gram Altınla Kaçan Zanlıyı Çırak Affetmedi!
Beton Mikserinin Altında Kalan Kadın Hayatını Kaybetti
Kokudan Çıkan Korkunç Gerçek: İhbarı Yapan Komşu Katil Çıktı!
Araçta hareketsiz yatan şahıs hastanede hayatını kaybetti
Ankara Konya'daki cezaevi paylaşımlarına soruşturma açtı! Gözaltılar yakın