Çocuklar ve gençlere kötü haber! Tam kapanmada bahçeye çıkmak da yasak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek olan tam kapanma dönemiyle ilgili genelgede site ve apartman bahçelerine de yasak detayı göze çarptı. Çocuklar ve gençler site bahçesine dahi çıkamayacak

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00'da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'de bitecek şekilde tam zamanlı uygulanacak. 

Tam kapanma genelgesinde konut ve site bahçeleriyle ilgili madde dikkat çekti. Buna göre, site yönetimleri site içerisinde izinsiz şekilde dışarıya çıkanları uyarabilecek.

Site yönetimleri, site içerisinde izinsiz şekilde dışarıya çıkan kişilerin ikametlerine dönmeleri konusunda uyarılmaları sağlanacağı ifade edilen genelgede, "Tam gün uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması tedbirinin konut sitelerinde de uygulanmasını temin etmek amacıyla site yönetimlerine sorumluluk verilecek, site içerisinde izinsiz şekilde dışarı çıkan kişilerin (özellikle çocukların ve gençlerin) ikametlerine dönmeleri konusunda uyarılmaları sağlanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI
Torunları için biriktirdiği 2 milyonunu dolandırıcılara kaptırdı
"AİLEMDEN GİZLİ İBADET ETTİM"
Altyapıda rekor kırıp çöpte dibi gördüler