Çocuklar canlarını böyle hiçe saydı

Eskişehir'de tramvayın arkasına tutunarak yolculuk yapan çocuklar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Eskişehir'de tramvayın arkasına tutunarak yolculuk yapan çocuklar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Odunpazarı ilçesi İki Eylül Caddesi'nde meydana gelen olay, görenleri hayrete düşürdü. SSK-Otogar hattında seyir halinde olan tramvayın arka kısmına tutunarak yolculuk yapan çocuk yaştaki 3 şahıs, canlarını hiçe saydı. Hayatlarını riske attıkları tehlikeli yolculukları ile görenleri endişelendiren çocuklar, tramvayda yolculuk yapan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Çocuklar, tramvayın arkasına tutunarak bir süre yolculuk yaptıktan sonra gözden kayboldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

SILA CADDESİ'NDEKİ KAZA KAMERADA
KONYA'DA MAGANDA UZMAN ÇAVUŞUN CANINA MAL OLDU
Parçalanan otomobilin direksiyonundan yürüyerek indi
Fon soruşturmasında 6 şüpheli tutuklandı
Bisikletli çocuğa çarpan araç kayıplara karıştı