Çocuklar 23 Nisan'ı buz hokeyi turnuvasıyla kutladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklara özel gerçekleştirilen buz hokeyi turnuvasına, Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Sırbistan, Bosna Hersek ve Ukrayna'dan 21 takım ve 300 sporcu

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, çocuklara özel buz hokeyi turnuvası gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Silivrikapı Buz Pisti'nde 10 ve 12 yaş altındaki çocuklara özel düzenlenen turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Sırbistan, Bosna Hersek ve Ukrayna'dan 21 takım ve 300 sporcu katıldı.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuva için farklı ülkelerden İstanbul'a gelen çocuklar, kültürel turlara katılıp kenti gezdi.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı