Çocuk mahkumların koğuş duvarlarına "hayaller" çizildi

Düzce'de, "Bana Gökyüzünü Anlat" projesi kapsamında çocuk mahkumların koğuşlarının duvarlarına, çocukların hayal ettikleri çizildi

DÜZCE (AA) - Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce hazırlanan "Bana Gökyüzünü Anlat" projesi kapsamında ceza evinde kalan çocukların koğuşlarının duvarlarına, çocukların hayal ettikleri çizildi.

Denetimli Serbestlik Tedbiri altındaki yükümlülere yönelik yapılan proje kapsamında Düzce T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki çocuk koğuşlarının duvarlarına, çocukların hayal ettikleri futbol sahası ve kale, ağaç, gökyüzü, kuş, deniz feneri ve tekne resimleri yağlı boya kullanılarak yapıldı.

Türk Kızılayı Düzce Şubesi'nin de desteğiyle ve yaklaşık bir ayda tamamlanan projede, çocuk mahkumlar da çalışmaya katılarak çizim yaptı.

AA

Gündem Haberleri

Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”