"Çocuk istismarı"na dikkati çekmek için yürüyüş

Sakarya'daki etkinlikte katılımcılar, çocuk istismarını önlemek amacıyla hazırladıkları önerileri TBMM'ye sunmak için imza kampanyası başlattı

SAKARYA (AA) - Sakarya'daki sivil toplum kuruluşları, çocuk istismarına dikkati çekmek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, "Çocuk istismarına dur de" sloganıyla düzenlediği yürüyüş için Adapazarı ilçesindeki Yeni Cami önünde toplandı.

Ellerinde, "Çocuk da susmasın sen de susma", "Çocuk hayattır dokunma", "İstismar toplumsal utançtır", "İstismara hayır" ve "Sessiz kalma suça ortak olma" dövizleri taşıyan katılımcılar, çeşitli sloganlar attı.

Adapazarı Kültür Merkezi'ne yürüyen grup, burada çocuk istismarını önlemek amacıyla hazırladıkları önerileri TBMM'ye sunmak için imza kampanyası başlattı.


AA

Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı