"Çocuk gelinler" için fotoğraf sergisi

Kocaeli'de iş adamı Kaplan'ın çocuk gelinler konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladığı 15 fotoğraftan oluşan "Ölüm Bizi Ayırana Kadar" adlı sergi açıldı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de açılan ve çocuk yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkati çekmek amacıyla çekilen fotoğraflardan oluşan "Ölüm Bizi Ayırana Kadar" adlı sergi açıldı.
Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu'nun organizasyonuyla Kocaeli Sanayi Odası'nda açılan sergide 15 fotoğraf yer alıyor.
Bursalı iş adamı ve fotoğraf sanatçısı Faik Kaplan'ın "çocuk gelinlere" dikkati çekmek amacıyla çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, 25 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 15 yıldır fotoğrafla ilgilendiğini belirtti.
Fotoğrafın kendisi için bir tutku haline geldiğini vurgulayan Faik Kaplan, ilk kişisel projesi olan "Çocuk Gelinler"in, 15 fotoğraf ve bir kısa filmden oluştuğunu kaydetti.

AA

Kültür Sanat Haberleri

ALTIN PORTAKAL’DA ONUR ÖDÜLLERİ MENDERES SAMANCILAR VE TİLBE SARAN’A
Dünya Homeros’u konuşurken gözler İzmir’e çevrildi
İstanbul'un En Eski Tarihi Mirası Otlar Arasında Kaldı
Konya'ya ünlü yağacak! Eypio, Emre Fel, Derya Uluğ, Semicenk konserleri başlıyor
Antalya'da Nostalji Tramvayı Seferleri Geçici Olarak Durduruldu