Çin'de yeşil mayo Ahmet Örken'in

- Torku Şekersporlu bisikletçi, Tour of Qinghai Lake'te en iyi sprintere verilen yeşil mayonun sahibi oldu


ANKARA (AA) - Çin'de düzenlenen Tour of Qinghai Lake'te, yeşil mayoyu Torku Şekerspor'un sprinteri Ahmet Örken kazandı.

Uluslararası Bisiklet Federasyonunun (UCI) Asya Turu takviminde yer alan 13 etaplık yarış sona erdi. Türk bisikletçi Ahmet Örken, final etabını 2. sırada bitirdi.

Turda 4 kez podyuma çıkma başarısı gösteren Torku Şekersporlu bisikletçi, 102 puanla en iyi sprintere verilen yeşil mayonun sahibi oldu. Ahmet Örken, Çin'de 2 de etap birinciliği elde etti.

Tour of Qinghai Lake'te genel klasman liderliğini ise Qinghai Tianyoude Cycling'ten Jonathan Monsalve (Venezuela) kazandı ve sarı mayoyu sırtına geçirdi.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor