Cinayet zanlıları yakalandı

Kadıköy'de bir valenin silahla öldürülmesine ilişkin 8 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de balık restoranının valesinin silahla öldürülmesine ilişkin 8 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 27 Ocak'ta bir balık restoranın önüne giden silahlı 4 kişi restorana silahlı saldırıda bulundu. Restoranın bulunduğu caddede valelik yapan Esat Özbalık, silah sesleri üzerine olaya bakmak isterken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan "Atmaca Timi" olayla ilgili güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin S.E, S.Ş, Ö.P, C.T, olduğunu tespit etti.

Polis ekipleri şüphelilerin telefon kayıtlarını incelediğinde, balık restoranın hissedarlarından olan T.A'nın diğer hissedarlarla olan anlaşmazlığı sebebiyle, saldırıyı 4 şüpheliye yaptırdığı belirlendi.

Teknik ve fiziki takibi sürdüren ekipler, Sultangazi'ye operasyon düzenleyerek 5 şüpheliyi ve şüphelilere yardım ettiği öne sürülen E.A, Y.A, Y.K'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şüphelilerden Ö.P. ile C.T'nin, 6 Ocak'ta Gaziosmanpaşa'da bir arabanın içinde silahla öldürülen Cüneyt Bulut'un zanlıları olduğu belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü