Çılgın aşık Türkiye'de

Aşık olduğu İngiliz Courtney Murray isimli kadın için tekneyle denize açılan ve 7 ayda İngiltere'ye ulaşan Ramazan Noyan Culum, Murray ile görüşemeden Türkiye'ye döndü.

Kıbrıs’ta tanışıp âşık olduğu kadının peşinden tekneyle İngiltere’ye giden Ramazan Noyan Culum, Türkiye’ye gönderildi.7 sene önce Kıbrıs’ta İngiliz vatandaşı olan Courtney Murray ile tanışan Türk denizci Ramazan Noyan Culum (38), aşkına karşılık bulamayınca İngiltere’ye gitmek için Bodrum’dan küçük teknesiyle denize açılmıştı. Adriyatik, Akdeniz ve Atlas Okyanusu’nu aştıktan sonra, İngiliz sınır polisleri tarafından yakalanan Ramazan Noyan Culum İngiliz yetkililer tarafından sınır dışı edilerek, Türkiye’ye gönderildi.

 “7 SENEDİR EVLİLİĞE İKNA EDEMEDİM “

 Aşık olduğu İngiliz vatandaş Courtney Murray’i 7 senedir evliliğe ikna edemeyen, çılgın aşık Culum, “Hanımla 7 sene önce Kıbrıs’ta tanıştık biz. O zamanda beri kendisini evlenemeye ikna edebilmek için elimden gelen her türlü çabayı gösteriyorum. Bir türlü ikna edemedim. 7 senedir ikna edemedim. O istemiyor, ben çabalıyorum. Kendisi benimle görüşmüyor, konuşmuyor, cevap vermiyor. Onun için kendisine ulaşamadım. Evli olduğu haberler çıkmış. Öyle bir şey yok. Ben niye evli bir insanım peşinden 7 ay denizden gideyim?” dedi.

 Teknesine İngiliz yetkililer tarafından el konulduğunu ifadeden Culum, “Tekneme el koydular. Orada satışa çıkardılar. Satıştan sonra ücretimi benim Türkiye’deki hesabıma yatıracaklar” diye konuştu

Medya Haberleri

Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı
Fazıl Tunç’un sağlık durumunda değişiklik yok! Kardeşinden yeni açıklama
Oktay Kaynarca suçlamaları reddetti