Çiftlik Bank benzeri dolandırıcılık sistemi kurduğu iddiasıyla yakalandı

Hopa ilçesinde kamuoyunca "Çiftlik Bank" olarak bilinen dolandırıcılık sisteminin benzerini kurduğu öne sürülen zanlı yakalandı

ARTVİN (AA) - Artvin'in Hopa ilçesinde "Çiftlik Bank" benzeri bir dolandırıcılık sistemi kurduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği gelen ihbarın değerlendirilmesi sonucu, kamuoyunca "Çiftlik Bank" olarak bilinen dolandırıcılık sisteminin benzeri bir sistem kuran ve yurt dışına kaçmaya çalışacağı öğrenilen Fons şirketler grubu sahibi T.B'nin, ilçede kaldığı otelde yapılan operasyon sonucu yakalandığı belirtildi.

Şüphelinin yapılan aramasında T.H. adına düzenlenmiş sahte kimlik, iki banka kartı, laptop, harddisk ve USB belleğin ele geçirildiği aktarılarak, gözaltına alınan zanlının adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti