Çifte vatandaşlar sandık başına gitti

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yaşayan çifte vatandaşlar sandık başına gitti.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yaşayan çifte vatandaşlar sandık başına gitti.

Bulgaristan'da yapılan erken genel seçim için Türkiye'de yaşayan çifte vatandaşlar seçim heyecanı yaşadı. Bulgaristan parlamento seçimleri için Türkiye'de 24 şehirde 162 sandık kuruldu. Tekirdağ geneline 12 sandık, Muratlı'da yaşayan göçmen vatandaşlar için ise Muratlı Halk Eğitimi Merkezi'ne 1 sandık konuldu. Kurulan sandığa oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Çifte vatandaşların oy verme işlemlerinden önce sandık görevlilerince kimlik bilgileri kontrol edildi.

Bulgaristan'da artık uzun vadeli bir hükümet kurulmasını arzu ettiklerini belirten seçmenler, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

HER GÜN 45 DAKİKA YAPIYOR
AVRUPA GÜNÜ'NDE AVRUPA'YA NET MESAJ
ÖZGÜR ÖZEL'E SORUŞTURMA
Sahada Şiddete Karşı Bakanlık Hamlesi: Sosyal Hizmet Uzmanına 'Kolluk' Koruması!
Resmi Gazete’de gece yarısı atamaları: SPK ve TCMB’de kritik değişim