Çiftçi kayıt belgesi ile sokağa çıktı! Alakasız bir yerde yakalandı

Samsun'da çiftçi kayıt belgesi ile sokağa çıkan bir kişi, dere yatağından çakıl alırken devriye gezen jandarma ekiplerine yakalandı. Şüpheli hakkında tutanak tutularak yasal işlem başlatıldı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde çiftçi kayıt belgesi ile sokağa çıkan bir kişi, dere yatağından çakıl alırken jandarmaya yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kumtepe Mahallesi Kızılot mevkisinde devriye görevini yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kişinin kendisine ait traktörle dere yatağından izinsiz olarak çakıl aldığını belirledi.

Gözaltına alınan şüphelinin çiftçi kayıt belgesi muafiyeti ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa çıktığı tespit edildi.

Şüpheli hakkında tutanak tutularak yasal işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

AKILLARA DURGUNLUK VEREN TUZAK
Eski SPK Yöneticileri ve BDDK Yetkilisi Tutuklandı
Kuyumcuyu soyan Moldovalı şahıs havalimanında yakalandı
Eve geldi, eşinin cansız bedeniyle karşılaştı
Afyon'da ’Asılsız ihbar’ ve tehdit çetesine operasyon