Cide’de su ürünleri kooperatifi kurulumu tamamlandı

Kastamonu'nun Cide ilçesine bağlı Denizkonak, Çamaltı ve Uğurlu Köyleri Su Ürünleri Kooperatifi kurulum işlemleri tamamlandı.

Kastamonu'nun Cide ilçesine bağlı Denizkonak, Çamaltı ve Uğurlu Köyleri Su Ürünleri Kooperatifi kurulum işlemleri tamamlandı.

İş adamı Murat Demir yaptığı bilgilendirmede, Cide ilçesine bağlı Denizkonak, Çamaltı ve Uğurlu Köyleri Su Ürünleri Kooperatifi kurulum işlemleri tamamlandığını belirterek, "İlimize, ilçemize ve köylerimize hayırlı olsun. Sahil kesimlerinde geçimini balıkçılıktan sağlayan vatandaşlarımız için çok önemli olan kooperatif aktif bir kooperatif olacaktır. Barınak içinde tekne bakım onarımı, yeni balıkçı tekne yapımı, soğuk hava depolama alanı olacaktır. Kurulum aşamasında üyelikler için yoğun talebin gelmesi memnuniyet verici bir durum. Tekrar hayırlı olsun" dedi.

Ekonomi Haberleri

ASKON Konya'da ekonomi buluşması: İslam Memiş'ten 2027 uyarısı
DOĞAL GAZDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM
Konya'da Altın Günü Hazırlığı
KAMYONCUYA BİR GECEDE ÇEYREK ASGARİ ÜCRET
ATSO Adayı Hatice Öz'den Konyalı İş İnsanlarına Birlik Çağrısı