Cibuti Cumhurbaşkanı Gulle Türkiye'ye geliyor

Gulle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye iki günlük resmi ziyarette bulunacak

ANKARA (AA) - Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak yarın Türkiye'ye gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Cibuti Cumhurbaşkanı Gulle'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine, 19-20 Aralık'ta Türkiye'yi ziyaret edeceği bildirildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2015'te Cibuti'ye yaptığı ziyaretten iki yıl sonra gerçekleşecek görüşmelerde, her iki ülke arasındaki siyasi, ekonomik, ticari, askeri ve kültürel ilişkilerin ele alınacağı belirtildi.

Ziyaret sırasında, Türkiye'nin Afrika Ortaklık Stratejisi bağlamında iş birliği imkanları üzerinde durulacağı ifade edilen açıklamada, iki ülkeyi yakından ilgilendiren güncel bölgesel konuların da istişare edileceği kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

KONYA BAŞLATTI TÜRKİYE'DE UYGULANIYOR
FETÖ YİNE KARIŞTI
Erdoğan Parkede: "Evet, Yine Kazandı"
Cezalarını okullardaki sınıfları boyayarak çektiler
SOLOTÜRK Fransa Semalarında Nefes Kesecek