Christian Eriksen'in futbol hayatı tamamen bitti! Kalp ameliyatı olacak

Euro 2020'de Danimarka'nın Finlandiya ile oynadığı maçta aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan Christian Eriksen'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama yapıldı. Kalp krizi geçiren yıldız futbolcunun ameliyat edileceği belirtildi.

Danimarka Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada oyuncunun tedavisinin devam ettiği ve yapılan son tetkiklerin ardından ameliyat kararı alındığı kaydedildi.

Kalbindeki ritim bozukluğu sebebiyle ani kalp krizi geçiren Danimarkalı Eriksen'in kalbine bir cihaz takılmasına karar verildi. ICD adı verilen bu cihaz kalp atışlarını izliyor ve kalp ritmini düzenliyor.

Danimarka Milli Takım Doktoru Morten Boesen de yaptığı açıklamada, "Herkes önümüzdeki günlerde Eriksen ve ailesinin huzur içerisinde yaşamasını garanti altına almak istiyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kayseri'yi düşüren tüm sebepler ayrıldı
Singo müzmin sakat çıktı
Beşiktaş Gitti Beşiktaş Geldi
Fenerbahçe’de Talisca ile yollar ayrıldı
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükseldi