CHP'nin Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

Nevşehir'de bir araya gelen CHP üyeleri, Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne destek vermek amacıyla 2 dakikalık düşünme eylemi gerçekleştirdi

NEVŞEHİR (AA) - CHP'nin Avanos İlçe Teşkilatı, Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek için yürüyen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek amaçlı 2 dakikalık düşünme eylemi yaptı.

Asma köprü önünde bir araya gelen CHP Avanos İlçe Teşkilatı üyeleri, iki dakika boyunca bulundukları yerde durarak, eylem yaptı.

CHP Avanos İlçe Başkanı Alper İbaş, eylem öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüş boyunca her gün aynı yerde toplanarak, eylemlerini sürdüreceklerini kaydetti.

İbaş, "Cumhuriyet gazetesine, Sözcü gazetesine ve her kesime yapılan adaletsizliği genel başkanımız artık yürüyüşle durdurma kararı verdi. Biz de, adalet yürüyüşü süresince adalet için iki dakika duralım, düşünelim eyleminde bulunacağız. Bu yürüyüş sadece CHP'nin değil, tüm ülkeyi kapsayacak bir yürüyüştür. Amacı adalet ve demokrasidir." dedi.

"Adalet" yazılı pankart açan grup eylemlerinin ardından, dağıldı.

AA

Gündem Haberleri

İMAMOĞLU BÖYLE SAVUNMA YAPTI
3 bin yıllık Hisar Arkeopark 2026’nın ilk ayında açılıyor
Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü