CHP'liler Genel Kurul'u terketti

Kamer Genç'i kürsüde tartaklamakla suçlanan AK Parti'li Salim Uslu'yu CHP'li vekiller protesto etti

TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu kürsüye çıkınca, CHP milletvekilleri TBMM Genel Kurulunu topluca terk etti.

Genel Kurulda, 10. turda; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanlığı, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü ve Devlet Personel Başkanlığının bütçeleri görüşülüyor.

Daha sonra, TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu kürsüye geldi. Bu sırada CHP milletvekilleri toplu olarak Genel Kurulu terk etti.

AK PARTİ'DEN USLU'YA ALKIŞLI DESTEK

AK Parti'liler, CHP'lileri alkışlayarak bu protestoya tepki gösterdi. CHP milletvekilleri, Uslu kürsüden ayrıldıktan sonra yeniden Genel Kurul salonuna geldi.

Uslu, yaptığı konuşmada, Mesleki Yeterlilik Kurumunun, nitelikli iş gücüne erişimi kolaylaştırması bakımından son derece önemli bir kurum olduğunu söyleyerek, mesleki yeterliliğin geliştirilmesinin vasıflı işgücüne ulaşılmasını sağlayacağını bildirdi.

 

Politika Haberleri

GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı