CHP’li milletvekilinin şoförü, aracı polis memurunun üzerine sürdü

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adnan Beker'in şoförü, "dur" ihtarına uymayarak aracını bir polis memurunun üzerine sürdü.

Edinilen bilgilere göre, 23 Nisan Çarşamba günü, Altındağ Talatpaşa Bulvarı üzerinde CHP Milletvekili Adnan Beker'in şoförü olan şahıs 06 TC 0066 plakalı Mercedes marka araç ile Cumhuriyet caddesine girişin kapalı olduğunu belirtilmesine rağmen, trafik görevlisinin "dur" ihtarına uymayarak, üzerine aracı sürdü.

Polis memuru yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralanan polis memuru, aracı üzerine süren İ.A.'dan şikayetçi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Fenomen Ayşegül Eraslan evinde ölü bulundu
BİR KAVGAYA 726 BİN LİRA CEZA
İFTARLIK EKMEK ALIP EVİNE GİDİYORDU
2 subay, 6 jandarma astsubay, 9 jandarma uzman çavuş, 1 jandarma trafik timi 498 kişiyi sorguladı
Metrobüs alev alev yandı: Yolcular tahliye edildi