CHP'li Engin Altay 80 yılda partisinin yapamadığını Erdoğan'dan isteyip 'Arkandayız' dedi

CHP'li Engin Altay, yaptığı değerlendirmede Türkiye'nin uzay araştırmaları projesini yerden yere vurdu. Dış politika eleştirileri de yapan Altay "Arkandayız" açıklamasını yaptı.

Grup Başkanvekili Engin Altay, yaptığı açıklamada Türkiye'nin dış politikasını eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Arkandayız" dedi.

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Libya'da ne işimiz var" sorusunu sormuştu. Engin Altay, Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarını unutarak "Geri çekilirsen namertsin" diye konuştu.

Grup Başkanvekili Engin Altay: "Sayın Erdoğan, bu mektuptan, tehditten etkilenip Doğu Akdeniz'de, Kıbrıs'ta, Ege'de, Suriye'de, hatta Libya'da taviz verirsen namertsin. Taviz vermeyeceksin, biz arkanda olacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı
CİMER altyapısına yapay zeka
İRAN'DAN UMMAN ÇARKI
"ERKEN SEÇİM ASLA YOK"
TEK DEVLET, TEK ORDU VURGUSU