CHP’den istifa eden genç avukat AK Parti’ye üye oldu

UŞAK (İHA) – Uşak'ta CHP'den istifa eden genç avukat Özge Tekin, törenle AK Parti'ye üye oldu.

UŞAK (İHA) – Uşak'ta CHP'den istifa eden genç avukat Özge Tekin, törenle AK Parti'ye üye oldu.

15 Temmuz 2022 tarihinde CHP'ye üye olan ve rozetini o dönemki CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın taktığı avukat Özge Tekin, partisinden istifa etti. AK Parti saflarına geçme kararı alan Tekin için tören düzenlendi. Tekin'in rozetini AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş taktı.

Özge Tekin'e AK Parti rozeti taktığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Güneş, "AK Parti'mize üye olan genç kardeşimiz avukat Özge Tekin'i ziyaret ederek, AK Parti rozetimizi takdim ettik. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz. Gençlerimiz geleceğimiz" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

DEM Parti: Yeni bir aşamaya geldik
CHP TABANI "ARINMA" İSTİYOR
Hakan Fidan, Gazze Gündemiyle Miami’de Masada
Elektrikte destek oranı yüzde 94’te kalacak
BÜYÜTÜLECEK BİR KONU DEĞİL