CHP'deki yeni kaset skandalıyla ilgili yeni gelişme! 1’i polis 3 kişi tutuklandı

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasıyla sonuçlanan yeni kaset skandalıyla ilgili yeni gelişme. 1'i polis 3 kişi tutuklandı

CHP'de skandallar bitmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasıyla sonuçlanan yeni kaset skandalıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 5'i adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1'i polis 3 kişi tutuklandı.

CHP Denizli milletvekili Teoman Sancar, 27 Şubat'ta Denizli Cumhuriyet Savcılığına giderek kendisine şantaj yapıldığı iddiaları ile şikayetçi oldu. Sancar, bir gün sonra ise partisinden istifa etti. Sancar'ın Cumhuriyet Savcılığına giderek şikayetçi olmasının ardından KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin kasette yer alan görüntülerden yola çıkarak düzenlediği operasyonda, "şantaj" suçuna karıştıkları iddia edilen polis memuru M.B. görev yaptığı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, kayınbiraderi F.S. ve F.K., Denizli'de yakalanıp, gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilere yardım ettikleri belirlenen 3 şüpheli de polis operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerden 1'i emniyetteki işlemlerinin ardından salıverilirken, 5'i adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden polis memuru M.B., kayınbiraderi F.S. ve F.K. tutuklandı. 2 şüpheli ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kırmızı Bültenle Aranan Sertçelik Türkiye’ye Getirildi
Emekli polis memuru bu kazada can verdi
200 Sanıklı Rüşvet Davasında İlk Hafta Tamamlandı
Evde tüpten tüpe gaz dolduruyordu, sonuç bu oldu!
Güzellik merkezi görünümlü sahte altın atölyesine baskın