CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu:

"Mahalleleri tek tek gezip, referandumda rekor düzeyde 'evet' oyu çıkarmak için çalışacağım"

AYDIN (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliğine dair yapılacak referandumda "evet" oyu kullanacağını belirterek, "Halkın tercihinin bu yönde olması için çalışacağım." dedi.

Didim ilçesinde gazetecilere açıklama yapan Celal Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliğine dair yapılacak referandum sürecinde Aydın'ın tüm mahallelerini dolaşarak, insanlara anayasa değişikliğinin faydalarını anlatacağını bildirdi.

Kılıçdaroğlu, "Mahalleleri tek tek gezip, referandumda rekor düzeyde 'evet' oyu çıkarmak için çalışacağım. 9 Nisan'dan sonra bu ülke kötü muhalefetten ve terör örgütünden 'evet' diyerek kurtulacaktır. Vatana millete 'evet' hayırlı olsun." diye konuştu.





AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti