CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Van'da

Kılıçdaroğlu, kentteki sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ve partisinin kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi

VAN (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'daki sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ve partisinin kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da il başkanları toplantısının ardından, bir otelde kentteki sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ve partisinin kadın kolları üyeleriyle buluştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, toplantı öncesinde kentte düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında birinci olan Mustafa Cengiz Ortaokulu kız futbol takımı sporcuları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Kılıçdaroğlu, tüm takım sporcularını Bodrum'da ağırlayacaklarını ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, toplantıya geçti.

Toplantı, basına kapalı devam ediyor.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI